Mennyit használtok átlagosan? (gyantacsík)
Figyelt kérdés
Átlagosan hány csík (veet)gyantacsíkot haszáltok térdtől bokáig? 14/L2011. máj. 31. 20:25
1/2 anonim válasza:
hát én leálltam róla mert nagyon sok kellett. mondjuk én hideggyantát használtam. mindig otthagyott csomó szőrt, emiatt sokat használtam el. most vettem 6ért epilátort, annyiszor használom, ahányszor akarom
2/2 Levander válasza:
Én két-két párt mindkét lábra. Egy gyantacsíkot négyszer-ötször is újra felhasználhatsz. Nem kell kidobni csak azért, mert rákerült pár szőrszál. Újra fogd össze a két gyantacsíkot és melegítsd fel ismét dörzsöléssel, majd szedd szét és tedd a lábadra. Ugyanolyan jól működik, mint első húzásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!