Kamaszkori striákat hogy lehet halványítani?
Figyelt kérdés
Kamasz fiam nagyon hirtelen nőtt, és egy kis túlsúlya is van. Szegénynek az egész hasa, oldala, cicije, felkarja csíkos.. Piros,illetve rózsaszín csíkjai vannak.
Van valami jó krém, ami (tudom hogy el nem tünteti) legalább halványítja?
2011. máj. 31. 13:21
1/6 anonim válasza:
Eveline krémek jók, dm-ben kapható járj utána esetleg ezeknek. :)
2/6 anonim válasza:
Hát nem elkeseríteni akarlak, de ezek nem fognak elmúlni, nekem a fenekemen van (lány vagyok) kb 13-15éves korom körül jöhetett ki növéstől, most 21éves vagyok, halványodott, mostmár fehér színű nem igazán látszik. A fiadnak is halványodni fog, kifehéredik de eltűnni nem fog az biztos..
3/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem tűnik el, de cikizik szegény, amikor tornaóra előtt átöltöznek... Legalább halványodna. Az is eredmény lenne.
2011. máj. 31. 13:44
4/6 anonim válasza:
Fog fog ne aggódj, én már nem emlékszem sajnos hogy nekem mennyi idő után halványodott. Amúgy meg jó bunkók az osztálytársai ha ezért cikizik. Én világ életemben vékony voltam, mégis lett ilyenem a fenekemen, erről senki nem tehet. 2. votlam.
5/6 anonim válasza:
Biotron lámpa! Nem fog teljesen eltűnni, de minden nap egy 5-10 perces lámpázás halványítja :)!
6/6 anonim válasza:
nem tudom hogy pontosan mi ez, de napozás? talán akkor nem olyan fetünő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!