Mekkora 0,5 mm-es szőr?
Figyelt kérdés
Az epilátoromra az van rá írva,hogy már a fél milis szőrt is ki tudja szedni.De mekkora a fél mili?Olyan mint a borosta?És az már látható?
A bajuszomat szeretném leepilálni,eddig csak egyszer gyantáztam,de az nekem nem a legjobb,ezért gondoltam az epilátorra.Jó ötlet lenne?
16/l
2009. márc. 17. 15:39
1/2 anonim válasza:
Egy mérőszalagon láthatod mekkora az :) De szerintem az epilátor nem a legjobb a bajuszhoz. Mert ott vékonyka a szőr és nem nagyon tudja "megfogni". Én csipesszel szoktam, bár az lassú módszer, de a gyanta is jó.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak lebeszélni a dologról, elvégre a Te tested, Te rendelkezel vele, de szerintem ne szedd le a szőrt ott. Hacsak már nem szedted eddig is, és erősebb, sötétebb, mint alapállapotban volt. Szerintem vegyél rá szőkítőt, az nem erősíti meg, nem vastagítja a szőrszálakat. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!