Gáz, ha a karomon szőrtelenítő krémet használok?
Kicsit erősebb a szőröm mint másokna, és zavar :s
Egyszer volt gyantázva még régebben, de azt hittem hogy besz*rok, szóval az felejtős... A krémtől mennyire erősödne meg? És milyen gyorsan nőne vissza? előre is köszi
Nem gáz, de nem érsz vele sokat. Alig tart tovább, mint a borotválás, minél többször csinálod, annál hamarabb fog visszanőni (legalábbis én így jártam a Veet-tel).
Vettem egy epilátort, fáj, fáj, de tartós.
Nem erősödik a krémtől egyáltalán, de nem is szép és kb hetente kell csinálnod, vagy ha erősebb, akkor heti többször is. Nekem egyik barátnőm krémmel szedi, és ha rendszeresen csinálod, akkor egyáltalán nem né ki gázul. A borotvánál jobb, mert a borotva nagyon éles, vastag véget csinál neki, a krémmel pedig természetesebb hatása lesz, olyan, mint amikor rendesen nő ki a szőr, tehát elvékonyodó véggel.
Ugyanolyon gyorsan nő vissza, mintha borotválnád, hiszen itt is csak a külső részét szeded le, tehát pár nap alatt visszanő.
Én gyantáztatom a karomat. Igaz, hogy nem ez a legkellemesebb élmény a világon, de 100szor inkább ez, minthogy leborotváljam vagy krémmel szedjem le, ezektől nagyon megerősödik. Egyébként hamar hozzá lehet szokni a gyantázáshoz.
Próbálj ki egy másik kozmetikust, hátha jobban fogja csinálni, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!