Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valamilyen házi praktikát...

Valamilyen házi praktikát tudtok pattanásos bőrre?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a gyószertárban kapható alcoholal lekened minden nap az arcod.. ha tudod akkor reggel és este is..:)

Nekem nagyon be vált.. Sokkal jobb mint azok az illatositott termékek...

2009. márc. 17. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-1,2 dl víz felforralod, bele teszel egy-két marék kamillát, asztalra teszed, mellé ülsz és betakorod az egészet a fejeddel együtt egy fürdőköpennyel, vagy hasonlóval.

Gőzölsz igy kb. 10 percet, mindig amennyire lehet közel hajolsz addig amig az orrod csaknem beleér a teába.

Ezt minimum 3x naponta, egy hétig.

Az arc nyomkodása tilos!!!

Ha nem múlt el teljesen, vagy ismét jel. tovább ugyanez.

Ja! És fontos, hogy az arcot gőzölés előtt és után baba szappannal jól megmosod, és puha fehér frotír törölközővel szárazra törlöd.

2009. márc. 17. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bocs:

A víz 1-1,2 liter!!!

2009. márc. 17. 15:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2 deci vízből főzz teát legyen benne kamilla körömvirág csalán lándzsásutifű és borsmenta bőven...a víz följön el fél decire és ezzel kend be az arcod..majd 20 perc múlva újra...és persze ezt ne most le...

nagyon hatásos főleg nyáron lesz jó amikor még a napfény isrásegít:)

2009. márc. 17. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Szappanos mosakodás :)
2009. márc. 20. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
melegvizzel öblitgesd le az arcod és a pattanásos felületre kenj fogkrémet :)
2009. jún. 29. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Egy tea 2 deci víz, bele borsmenta kammila körömvirág lánndzsásutifű és csalán....a 2deci vizet főzzd el fél decire, úgy kellően tömény lesz, és ezzel kend áta bőrőd majd hagyd rászáradni, és 20-30 perc múlva ismételd...nagyon hatásos :))

De tudom nehéz rávenni magunkat, de én elmentem bőrgyógyászhoz (nem volt túl problémás a bőröm, de havonta 2 nap kivételével mindíg volt rajta legalább 1 pattanás ami elcsúfított) 2 hete kenem magam a löttyel és a kencével, és csak bámulok, hogy ez tényleg az én bőröm? :D

2009. aug. 6. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
DM-ben kaphatő bőrradírozó szappan. sztem hatásos. szárítja a bőrt.
2010. júl. 22. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!