Szerintetek érdemes 16 évesen befesteni a hajam?
Én 16 évesen max. eseményekre festettem kimosható festékkel, viszont volt osztálytársam akinek a sajátjától teljesen más hajszíne lett, de nem mindig tudta újrafesteni és a lenövés miatt nem volt szép.
Inkább a hajad színéhez közelebb álló színekre fess és nem világosítsd, mert az teszi tönkre a legjobban a hajat.
Én kb. 20 éves korom óta leszoktam a színezésről is, így is mindig el van törve a hajam, meg jó a saját színe is.
Igaza van az előzőnek,elég hamar kikopik a szinező,HA!nem fekete.Én 13évesen festettem először be a sötétbarna hajamat csokibarnára.Utána 14évesen meguntam és szinezővel "beszineztük" feketére.Azóta használtam fekete szinezőt,kb.5-6hónapig,most pedig már vagy 2hónapja küszködök vele,hogy újra visszakapjam a barna igazi hajszinemet! :( Tudom,hogy nagyon h*lye voltam,hogy akkor befestettem,most ha választhatnék maradnék az igazi eredeti hajszinemnél,hisz az a legszebb,azzal nincs ennyi gond,nem volt csúnya lenővésem,mint most.(Jelenleg fele hajam barna,másik fele fekete -.- )
Ha engem kérdezel én nem ajánlom.
Bocsi a hibákért.
15/L
Igazából olyan ami igazán kikopna pár mosás után nemnagyon van, csak azok a zacskós hajfestékek, amik 3-4 hajmosásig tartanak, a színezők annyiban térnek el a hajfestéktől, hogy nincs bennük ammónia, de sokszor ugyanolyan tartós, mint a hajfesték, az ősz haj befedésében van némi differencia. Tehát hidrogén peroxidot pl ugyanúgy tartalmaznak.
De ha ez megnyugtat és 16 évesen először szőkére, majd répavörösre festettem az amúgy sötétszőke/világos barna hajam és miután kb másfél év után meguntam kb 3 hónap alatt fokozatosan teljesen vissza lehetett festeni, úgy, h egyáltalán nem látszott utána a lenövés, amikor ismét az eredeti nőtt vissza.
Nekem amúgy anyukám mindig azt mondta, hogy ha akarom fessem, mindig lesz világosbarna hajfesték a boltban, ha meggondolom magam. Persze teljesen az nem ugyanolyan, mert pl ahogy a természetes hajat a nap évek alatt kiszívta, azt nem lehet visszafesteni, de ezt csak te fogod látni, más nemnagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!