Fejmasszírozó segít valakinek? Ma vettem egyet, vérserkentés, hajnövesztés céljából.
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:34
2/6 A kérdező kommentje:
De próbáltad is vagy csak mondod?:) Mert azt tudom h egyébként az segít, ha masszírozzuk a fejünket, szóval gondolom ez is vmennyire. Az érdekelne h ki milyen rendszerességgel használta stb :)
2011. máj. 30. 14:56
3/6 anonim válasza:
Jó nagy kamu! Én mindig masszíroztatom a fejem, de a hajam nem nő gyorsabban!
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszii h írtál :) azért még használom a későbbiekben, hátha használ vmit :D mondjuk gondoltam h nem fog egy hónap alatt 5 cmt nőni,sajna..:S:D
2011. máj. 30. 16:06
5/6 anonim válasza:
Neked nincs olyan, hidegrázós érzésed tőle,? mert én sikongatok, ha a barátom fejem masszírozza vele, míg amikor én teszem neki, nagyon élvezi.
6/6 A kérdező kommentje:
nekem nincs :D :)
2011. máj. 31. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!