A hajvasaló zsírosítja a hajat?
Figyelt kérdés
Egyszer azt hallom , hogy zsírosítja , máskor meg azt , hogy szárítja. Melyik az igaz?2011. máj. 30. 08:21
1/5 anonim válasza:
Szárítja és eltöri. Bármilyen bevonatú, akkor is töri a hajat.
2/5 anonim válasza:
Szárítja, és nagyon tönkreteszi, törni fog, gyengül
3/5 anonim válasza:
Igen, gyengíti a hajat. A végén már azért fogod vasalni, hogy ne látszódjon a csúnya, szálkás, töredezett hajvég.
Vasalod, és még jobban tönkreteszi.
Én is ezt csináltam, onnan tudom.
Le kellett vágatnom, mert már semmit nem lehetett vele csinálni.
Azóta még csak nem is szárítom hajszárítóval, inkább megmosom 2 órával a program előtt, mert féltem a hajamat.
4/5 anonim válasza:
jah jókat írnak itt! nekem szőkére volt festve, ami alapból nagyon roncsolja, és ezt vasaltam. teljesen meghalt a hajam, csontszáraz szar lett. vissza kellett festenem. most már 1 éve nem is festetem, az új haj szép, de a régire 1kiló balzsamot kell raknom, plusz revalidot szedek, hogy gyorsabban nőjön. levágatni nem fogom, mert nagyon nem áll jól, havonta vágatok 1 centit
5/5 anonim válasza:
nagyon durván roncsolja a hajat...régen gondoltam rá, h vasalni fogom, de aztán belegondoltam hogy tulajdonképpen ezek a hajformázók égetik a hajat...azért 1x-1x megcsinálom vele a hajam(kb havonta 2x-3x), de az nem árt...de vhol azt olcastam, h ha hetente 2x használod, akkor az nem károsítja olyan szinten, h nagyon kiszáradjon, törjön, de csak ha használsz ilyen direkt erre kitaláld védő spray-t a hajadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!