Mennyi időt kell várni két hajfestés között?
Figyelt kérdés
Tegnap befestettem a hajam, de nem olyan színű lett, mint amit szerettem volna. A végén valószínű, hogy a fodrász marad, csak szeretném tudni. Hátközépig érő dús hajam van, nem akarnám azzal tönkretenni, hogy túl hamar festem be megint. Vagy nem árt annyira?2009. márc. 17. 06:59
1/7 anonim válasza:
Ha kímélni szeretnéd a hajad, úgy kb. 3 hetet várj. De a mai hajfestékek (ha nem szőke) akkor már nem szadiznak annyira. De két hetet mindenképp várj.
2/7 anonim válasza:
Hát 1 hónapot illik várni... de 2 hét a minimum.
3/7 anonim válasza:
Minimum ket het, de azt is csak akkor ha nagyon muszaj festeni, egyebkent ket harom havonta az idealis. Abbol semmikepp ne csinalj rendszert, hogy ket hetente fested.
4/7 anonim válasza:
ha annyira rossz,akkor én már jelentkeznék is be a fodrászhoz.nem lesz baja egy alkalomtól,amugy meg havonta szoktak festetni.(egy fodrász)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazából erre lettem volna kíváncsi, hogy lesz-e baja, ha most egyszeri alkalommal kétszer egymás után festenénk be. Mert persze, nem akarom én kéthetente folyton festetni, azt tudom, hogy nem szabad, csak most az egyszer. Köszönöm a válaszokat, és a megnyugtatást is, azt hiszem bejelentkezem fodrászhoz!
2009. márc. 17. 18:59
6/7 anonim válasza:
Én pont most szombaton voltam fodrásznál és én se voltam megelégedve a hajszínemmel, másnap át is festettem anyuval, de nem vettem észre rajta semmi szokatlan dolgot =) úgy h sztem se fog ártani neki ez az egy alkalom =)
7/7 anonim válasza:
én akkor szoktam, ha lenö 1-2 centit =) szóval asszem olyan 4-5 hetente. de sztem most az egyszer nem árt a hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!