Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért szeretik a lányok az...

Miért szeretik a lányok az Elvis Presley-frizurát a fiúkon?

Figyelt kérdés
Előrefésült frizurát viselek, de a barátnőm azzal nyaggat már vagy egy éve, hogy fésüljem felfelé magasra (Elvis Presley-stílusban) a hajam, mert úgy sokkal vadítóbb lenne. Megvan hozzá a hajam hosszúsága és kellően dús is, de én nem akarom, mert azzal sok a gond, mindig be kell állítani. Megtegyem, amit a barátnőm kíván?
2009. márc. 17. 05:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Én megtenném. A barátnőm arcán egy mosoly sokkal többet ér ezer frizuránál. :)
2009. márc. 17. 08:19
 2/11 anonim válasza:
96%
sztem mindenképpen, Te is nagyon boldog lennél, ha ő vmi hasonlót tenne a kedvedért :)
2009. márc. 17. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Csak akkor tenném, ha nekem is tetszene (szerintem borzasztó, nem hordanék olyat) Nem járkálnék olyan frizurával amivel rém hülyén nézek ki.
2009. márc. 17. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Az utolsoval ertek egyet. Ha te nem akarod, akkor ne csinald.

19/L

2009. márc. 17. 11:05
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem meg a legtöbben inkább azt gondolják hogy marha hülyén néz ki. Nekem sem tetszik, inkább vicces, mint vadító. De ha neked tetszik akkor nyugodtan.
2009. márc. 17. 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én csak fodrászvizsgán láttam olyat.a hivatalos neve:hindenburg hajviselet,ugyanaz oldalra fésülve pedig angol.szerintem párzor kipróbálhatnád a barátnőd,meg a buli kedvéért.
2009. márc. 17. 16:44
 7/11 anonim válasza:
0%

undorító,nekem nem tetszik.fujj.

18/L

2010. febr. 16. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenre akarja?

Mondd meg neki, hogy ha még most is annyira bele van buzulva akkor csináltasson magának olyan hajat. Te meg tüntetőleg vegyél fel sapkát - úgyis tél van.

2010. febr. 16. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
en is imadom az ilyen hajat a fiuknal!!!de csak akkor,ha illik neki!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 16. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha csinálni akarsz (szerintem csinálj:) ) akkor elárulom hogy piszok nehéz...
2010. aug. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!