Szőke hajat szeretnék. Hogyan érjem el? (bőv. Lennt)
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Eredeti hajszínem világosbarna és természetes árnyalatú szőkét szeretnék. Mivel sok rosszat olvastam/hallottam a festékekről (és a hajam is hosszú ahhoz, hogy elcsesszem), úgy gondoltam, először kipróbálom a természetes módszereket. Tehát használtam kamillateát, kamillasampont, citromlevet, ecetet, napfényt és azt hiszem megértettem, miért nem retteg mondjuk a Garnier ezektől. :D Kicsit tényleg világosodott, most olyan sötét szőkésbarna, de nekem világosabb kell.
Gondoltam, veszek színezőt, de sokak szerint nem lehet vele világosítani, meg csúnyán kopik, rosszabb, mint egy festék.
Ti mit ajánlotok, vagy mit tapasztaltatok? Szívesen fogadnék minden tippet. :)
2011. máj. 28. 15:50
1/1 anonim válasza:
ha most olyan szőkésbarna a hajad akkor egy két árnyalattal világosabb festéket nyugodtan vehetsz. és fokozatosan szőkítheted a hajad így. színezővel csak inkább az adott színt lehet felturbózni azzal változtatni nem nagyon tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!