Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az államon lévő pattanásokkal...

Az államon lévő pattanásokkal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Hallottam már az élesztőről, a mustármagról...Ezeket most használom, de hát nem látom a hatást(4 hete).Ha van ezekkel kapcsolatban tapasztalatotok vagy információtok, akkor írjátok meg légyszi!Hallott már valaki a teafaolajról és ha igen, akkor ez használ?? Mik azok amiket ti használtatok és nektek jók voltak?? Köszi a válaszokat! =)
2009. márc. 16. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

nekem is volt ott sok

inkább nyomdd ki,és ne kapargassad!

ha begyuladna,akkoris nyomdd ki,és valami fertőtlenítővel öblitsdd le az arcodat,vagy arctisztítókkal!:)

2009. márc. 16. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Hát most biztos nagyon elképesztő lesz amit írok, de én is nagyon pattanásos voltam, és egy ismerősöm azt tanácsolta, hogy a pisimmel nedvesitsek be egy vattát és azzal töröljem át az arcom minden nap, kis idő múlva le kell mosni, és attól elmúlik, mert nála is bevált. Undorítónak tartottam és sokáig nem vitt rá semmi hogy kipróbáljam, de én is annyi mindennel kisérleteztem, drága krémektől kezdve kozmetikusokig, de semmi nem használt, míg elegem lett és végül kipróbáltam. Kb 2 hétig csináltam, csak az elején volt rossz aztán hozzászoktam és el is múlt, azóta nincs is. Nagyon szép lett az arcom, aki rámnéz ugyse tudja mitől, ezt elég ha én tudom. Rajtad áll hogy kipróbáld.
2009. márc. 16. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát figyu nekem is volt elég sok pattanásom sőt még ma is van 1-2 de az már nem vészes mint régebben.Én is ettem az élesztőt meg tojássárgáját is kentem rá de semmi én is csak azt tudom rá mondani hogy ha már meg van érve a pattanás akkor nyomd ki de előtte moss kezet gondolom tiszta de mikor kinyomod akkor pár kis baci bekerül oda és néha azért fertőződik el:(

uttánna kend le egy kis toniccal .

De ajánlok neked a pattanásra egy tonikot amit a patikában lehet kapni vagy ha elmész a dokihoz kiiratod olyan 1800Ft-ba kerül én mai napig használom nekem segített a neve Zineryt ez egy fehéres dobozban van aminek az alja sárga.Na hát sok sikert én ezt tudom ajánlani.=)

2009. márc. 16. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem a klórtól szép az arcom, 1 Neomagnol tabletta / fél liter víz és nem mosom le
2009. márc. 16. 17:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Jééézusom, egyik válasz hülyébb a másiknál...

Ami ottvan az nem fog eltünni se pisitől, se klórtól, se cleanandcleartől... Azt ki kell szépen tisztítani onnan, amit legjobb ha kozmetikus végez.

2009. márc. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!