Az államon lévő pattanásokkal mit lehet csinálni?
nekem is volt ott sok
inkább nyomdd ki,és ne kapargassad!
ha begyuladna,akkoris nyomdd ki,és valami fertőtlenítővel öblitsdd le az arcodat,vagy arctisztítókkal!:)
Hát figyu nekem is volt elég sok pattanásom sőt még ma is van 1-2 de az már nem vészes mint régebben.Én is ettem az élesztőt meg tojássárgáját is kentem rá de semmi én is csak azt tudom rá mondani hogy ha már meg van érve a pattanás akkor nyomd ki de előtte moss kezet gondolom tiszta de mikor kinyomod akkor pár kis baci bekerül oda és néha azért fertőződik el:(
uttánna kend le egy kis toniccal .
De ajánlok neked a pattanásra egy tonikot amit a patikában lehet kapni vagy ha elmész a dokihoz kiiratod olyan 1800Ft-ba kerül én mai napig használom nekem segített a neve Zineryt ez egy fehéres dobozban van aminek az alja sárga.Na hát sok sikert én ezt tudom ajánlani.=)
Jééézusom, egyik válasz hülyébb a másiknál...
Ami ottvan az nem fog eltünni se pisitől, se klórtól, se cleanandcleartől... Azt ki kell szépen tisztítani onnan, amit legjobb ha kozmetikus végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!