Lábgyanta, hány éves kortól?
13 éves vagyok és nagyon csúnya a lábam.ilyen korban már használhatom a gyantát??
(segítsetek)
Én a tegnap elött probáltam ki,hát elég csunya most a lábam,pedig szerintem mindent jol csináltam,legalábbis ugy ahogy a használati utasitás irja.Maradok a borotvánál meg a szörtelenitő krémeknél.
16/L
használhatod...csak arra figyelj, h ha érzékeny a bőröd akk olyat vegyél ami érzékeny bőrre van, mert különben letépheti a legfelső bőrréteget...de ha nem érzékeny a bőröd, akk semmi gond a simával se :D
14/L
Persze,ez nincs korhoz kötve:)
De szerintem ne gyantáztasd le saját magadnak,hanem inkább kérd meg anyukádat(ha nincs a gyanta ellen)vagy idősebb tesódat vagy esetleg egyik barátnődet:)
Én egyedül nem lennék képes gyantáztatni,mármint leszedni magamnak:)
Legjobb lenne ha kozmetikushoz mennél,mert se-perc alatt lekapja és nem is olyan drága,persze,ha a családba/baráti körbe megtalálod ezt a személyt az is tökéletes:)
Érzékeny bőrre nagyon jó a HINTŐPOR.
Ezt olvstam, hogy gyyantázás után be kell hintőporozni a lábat, vagy ahol éppen gyantáztál.
Én ki is próbáltam és tényleg nagyon jó, nem lesz véraláfutás semmilyen pirosas hely a bőrön. :):):)
Gyanta nem korfüggő, engem 13 évesen anyám nem engedett el ujjatlanban, ha nem volt teljesen leszőrtelenítve a hónaljam, ellenőrizte. Utólag azt mondta, hogy azért, mert ha már fiatalon megszokom, később se leszek igénytelen, mint "azok a nők". Igaza van.
Nagyon helyes, hogy szőrteleníteni akarsz, a gyanta és az epillátor pedig a legjobb módszer erre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!