A csúnya lányok miért olyan egoisták?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 18:46
2/13 nebula válasza:
mert senki nem vagja a kepukbe h csunyak hanem inkabb hizelgo hazugsagokat mondanak pl h de igenis szep vagy meg ilyenek...v a csunasagukat a nagy szajukkal akarjak egyenliteni h ne maradjanak alul a tobbi lanyhoz kepest..
3/13 anonim válasza:
Fiú vagyok ,de érdekes,hogy tényleg így van, suliba is hány ilyen gyökér van......na meg osztályba:D:D 80kg csúnya....latex gatyába járkál...az a szép látvány:D
4/13 A kérdező kommentje:
Hát sajnos igen.. És övüké a világ ahogy ők gondolják:D
2011. máj. 26. 18:54
5/13 anonim válasza:
nem azért,hogy leszólni akarlak,de te melyik részhez tartozol? mert ha szép lennél,nem itt lennél, és nem kérdeznéd meg,ha viszont csúnya,akkor nem értem kérdésed,mert tied a világ...
6/13 anonim válasza:
övüké... azigennnnn. inkább a magyar nyelvvel foglalkoznál, mintsem tök felesleges dolgokra pazarolnád az időd.
7/13 anonim válasza:
Mert amilyen rondák, olyan hülyék is általában, elképzelik magukról, hogy márpedig jól néznek ki. Vagy csak ezzel kompenzálják magukat. Bár ezeket meg tudom érteni, mert egy csajnak milyen sz.r lehet már, hogy senki se bámulja meg őket, max azért, hogy "hé bmeg ez de ronda" XD
8/13 anonim válasza:
Oké, hogy egoisták, de ők ilyenek lehet, hogy tudnának ellene tenni. De szerintem akkor sem kéne kibeszélni őket. Mert ez csak nektek szegénységi bizonyítvány és nem csak a külső alapján kéne ítélni. Mert lehet, hogy pont valamelyik lesz egy helyes pasinak az élete szerelme.. Nem lehet tudni.. De fel kéne nőni..
9/13 anonim válasza:
Az övüké éppen annyira helyes, mint az övék.
Puszi, egy magyar szakos
10/13 anonim válasza:
Szerintem van ilyen is, olyan is. Én úgy vettem észre, hogy az egyik fele ilyen, amilyet mondasz. Túl sokat hisz magáról, úgy öltözik, mint aki a sarokról jött. A másik fele viszont visszahúzódó, és próbál úgy tenni, mintha nem is létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!