Mit csinaljak ha borotvalas utan tiszta kiuteses lessz a labam?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:20
1/6 anonim válasza:
ne borotváld.....próbálj szőrtelenítő krémet,epilálást mind1 csak vmi mást...
2/6 A kérdező kommentje:
ok
koszi:)
2011. máj. 26. 15:25
3/6 anonim válasza:
Noogranormon krémmel vagy Sudocrem Antiszeptikus Védőkrémmel nagyon vékonyan kend be. Érzékeny bőr esetén a szőrtelenítő krémektől is sajnos kipattog a bőr.
5/6 anonim válasza:
szia!
nekem az vált be, hogy borotválás után egy olcsóbb, alkoholos tonikkal bekentem, ez fertőtleníti. és érdemes jobb minőségű borotvát használni, nem ilyen eldobhatót, mert annak elég hamar kimegy az éle, és az életlen borotva sérti fel legjobban a bőrt. Mostanában Aloe Firstöt szoktam fújni rá, ez is remekül beválik, és nagyon puha tőle a bőröm :) (csak egy kicsit drága)
6/6 A kérdező kommentje:
kocc:)
2011. máj. 28. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!