A hajamnak szerintetek lesz valami baja az alkoholos filctől?
Figyelt kérdés
Vettem ilyen Bumpits [link]
hajemelő "izébizét" de csak ilyen színben volt mint a képen , nekem viszont fekete a hajam tehát arra gondoltam hogy átfestem alkoholos filccel...nem lesz tőle baja a hajamnak ?
2011. máj. 25. 23:14
1/8 A kérdező kommentje:
vagy fessem temperával?
2011. máj. 25. 23:20
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz baja a hajadnak,de temperával semmiképp ne fesd be mert rögtön le is kopik. Az alkoholos filc is ráadásul el is színeződhet. Inkább vegyél feketét:D
3/8 A kérdező kommentje:
hát azért még 4000Ft-ot nem szeretnék kidobni érte :D uh kitaláltam vmi jobbat !:D fekete vékony szigszalaggal betekertem persze a fogak még mindig nem feketék de már alakul :D...
2011. máj. 25. 23:38
5/8 A kérdező kommentje:
anyukád :)
2011. máj. 26. 11:44
6/8 A kérdező kommentje:
(ja még annyi hogy lehet hogy te béna vagy az ilyen dolgokhoz de egyáltalán nem néz ki igénytelennek ahogy megcsináltam mert konkrétan nemis látszik hogy szigszalag van rajta mert formára vágtam -.-'...annyi látszik rajta hogy most már fekete -.-'...de biztos te nagyon gazdag vagy és megteheted hogy kidobsz 8000 forintot ilyenekért :) akkor jó neked, de 19 éves vagyok és az ösztöndijamból nem futja:) ja és kapdbe :)
2011. máj. 26. 11:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem vegyél fekete festéksprayt,és fújd le azzal, párszáz vagy maximum ezer ft-ért már lehet venni egész jó minőségűt, tescoban is van:) én ilyesmivel szoktam fújni képkereteket, egyéb dekor dolgokat:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen , de már megoldottam :) és mint irtam tényleg elég jól megcsináltam :D kérdés h mennyire tartós , ha lejön akkor lehet veszek olyat :)
2011. máj. 26. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!