Hajfestéssel kapcsolatos kérdés, fodrászatban jártas személytől, frissen, vagy csak tisztán mosott hajat fessek?
1.: Frissen mosott hajon jobban/tartósabban marad fenn a festék, vagy olyanon ami csak tiszta (vagyis 1-3 napos)?
2.: Rá van írva a dobozra, hogy szemöldök festésére nem alkalmas. Vajon azért, mert az összetétele vakságot okozhat, ha belekerül a szemembe, vagy tényleg nem lehet, mert pl. nem olyan színe lesz, mint szeretném? Csak kíváncsiságból.
Henna plus long lasting colour black (1)-es festékem van. A hajszínem sötétbarna.
Azért ne fess vele szemöldököt mert kihullhat. Egyébként festettem már szemöldököt hajfestékkel, erősebb mint valaha.
A frissen mosottat jobban roncsolja, mert a zsír impregnál. De jobban is befogja.
Én már nagyon sokszor festettem szemöldököt hajfestékkel és sosem lett semmi baja. Bár nekem amúgy is nagyon erős szemöldököm van.
Nem ismerem ezt a henna plus festéket de azt tudom hogy fém alapú festéket és hennás festéket minimum 3 hónap eltéréssel lehet csak festeni, különben komoly gondot okozhat.
A tartós hajfestékeket 2-3 napos hajra ajánlott felvinni, a színezőket pedig frissen mosott, enyhén nedves hajra.
Legjobb ha követed a használati utasításban leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!