Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hanyadik alkalomtól lehet...

Hanyadik alkalomtól lehet növelni a szolizás idejét? Idén elsőnek 6 percre mentem be a legerősebb gépbe, de le se égtem és már van 1 kis alapszínem is. Következőleg mehetek már 12 percre is?

Figyelt kérdés
Nem kérek leszólásokat, csak tanácsokat vagy tapasztalatokat, köszike :)
2009. márc. 15. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem meg 2-3 alkalommal menj 6 percre, utana emelheted nyugodtan de ne a legerosebb gepet valaszd.
2009. márc. 15. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Én minden másnap jártam szolizni,mert a kozmetikusom úgy ajánlotta, és az első 2 5 perces volt, én se égtem le, sőt alig látszott, aztán elkezdtem 10 percesekre járni, ahol már az 1.-nél leégtem és hámlott a bőröm.:S
2009. márc. 15. 21:21
 3/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2009. márc. 15. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy kezdtem, hogy elöször 3 naponta 6 percre, 3szor, majd 2szer 9re szintén 3 naponta, majd hetente 12re, és utánna ha már nem kell több szín, akkor akkor amikor gondolom, de nemtöübbre 12nél.

Itt érdemes is megállni, ha nem akarsz 30 évesen 55nek kinézni...

2009. márc. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!