Kb. hátközépig érő hajból hogy tudok ilyen kontyot csinálni, hogy ne csússzon szét 2perc után?
Szia!
Csinálj egy magas copfot, feszíts ki tincseket, ezeket lágyan tupírozd meg. Majd a copf köré építsd fel, hullámcsattal alátámasztva vagy átlátszó kis hajgumikkal amilyenre szeretnéd. Végül lakkal fújd át és igazítsd el a kósza szálakat.
Az első nagyon tré. xD Az csak oda van gumozva, aztán ha elég szorosra fogod, akkor nem jön szét, ha meg pár tincs kijön, semmi gáz, úgy is jó.
A másodikhoz nekem van egy ocsmány plüss hajgumim, összekötöm a hajam, körétekerem, rögzítem, persze így max boltba megyek. :D Ha rendesebben akarom, akkor kontytűvel megtűzöm jó alaposan centinként kb. :D
Ha tépett a hajad, akkor lehet akármilyen hosszú, a fele égnek fog állni mondjuk. :?
én simán hajgumival csinálom.
fogsz egy erős, sima hajgumit, ami nem csúszkálós.
előrehajolsz, és magasan a fejed tetején csak a kezeddel felfogod a hajad. aztán áthúzod a gumit, de nem lófarkat csinálsz, hanem a haj végét is összefogod, majd még áttekered a gumit, ahogy esik úgy puffan, és kész. és nekem ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!