Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen ürüggyel mehetnék...

Milyen ürüggyel mehetnék bőrgyógyászhoz? : D

Figyelt kérdés

mármint az az igazság szeretnék egy nap ,,szabadságot" : D a suliból és a bőrgógyászra gondoltam hogy onnan lenne is igazolásom... mit mutassak neki? kicsit kiütéses vok de kezd elmúlni szerintem... szóval mi mást?...

Nem kell a leoltás : D

2011. máj. 24. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj tüdőszűrésre az hamarabb megvan és ha kérsz igazolást is adnak.. :)
2011. máj. 24. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
sima háziorvos? szédültél és hasmenésed volt..bizonyítani se kell semmit, nekem ez mindig bevált:P
2011. máj. 24. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:

menj házi orvoshoz..panaszkodj hányingerre vagy hasmenésre:D

2 nap garantált még akkor is ha nem meggyőző az alakításod h tényleg van vmi bajod..én is ezt fogom tenni:D

2011. máj. 24. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
sorry..ugyan azt írták előttem...:D kár volt leírnom:D
2011. máj. 24. 22:23
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon nem tok hazudni :D ezért nem szeretnék háziorvoshoz menni... :D
2011. máj. 24. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Jön a nyár, biztos vannak anyajegyeid, ellenőriztetni is kell őket...kész az indok.
2011. máj. 24. 23:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Anyajegy is jó, meg ha van pattanásod, vagy száraz a bőröd, meg a kiütés, sőt a szeplóő is jó lehet, hiszen megmondod, hogy csak most jött ki és nem tudod mi az (kéne? ő a szakember :D)

Mondjuk szerintem annyira nem jó móka, vagy akkor nagyon korán menj oda, de általában nagyon sokan mennek, és egész délelőtt ott kell ülni, ráadásul van ahol még várólista is van, szóval telefnálj előtte oda, hogy aznap tudnak-e fogadni, az a biztos.

2011. máj. 24. 23:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Én egyszer elmentem háziorvoshoz ugyanezzel az érveléssel, nincs kedvem suliba menni, majd kiír. Természetesen előadtam magam, a végén sikerült influenzával, másfél hét "szabival" és egy nagy vigyorral a képemen távoznom.

Hazudni tudni kell.

2011. máj. 25. 05:35
 9/11 anonim ***** válasza:

A háziorvos jobb ötlet lenne szerintem is. Igazából ha velem ilyen van,akkor nem is kell szimulálnom sem,szépen megkérem az orvost/nővérkét,hogy nem tudtam elmenni suliba különböző okok miatt és csak úgy kiírta az igazolást.

Ugyanez van a fogorvosnál is. Ha rendes a doki,mármint a nővérke itt is,mint az enyém,akkor ha szépen megkéred lehet,hogy ad,tapasztalatból mondom.

De inkább menj háziorvoshoz mint bőrgyógyászhoz szerintem.

2011. máj. 25. 06:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen szakrendelésekkel, mint a bőrgyógyi az a baj, hogy ha szenya a doktor, akkor azt mondja, hogy délután is van rendelés, és nem ad igazolást. Tapasztalat.
2011. máj. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!