Ha a hosszú hajamat vizesen hajmosás után zselézem, z jól néz ki?
Figyelt kérdés
Így fog kinézni? [link]
vagy hajhabbal a jobb?csak az a baj hogy otthon festett hajra való van,nekem meg nem festett a hajam.Ez is megfelelne?
2011. máj. 24. 16:09
2/9 anonim válasza:
szerintem iszonyat jól néz ki....
3/9 A kérdező kommentje:
vagyis? miért,nem néz ki jól?
2011. máj. 26. 20:08
4/9 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ilyen lenne, ha csak eredetileg nem hullámos a hajad.
A zselétől csak összetapad majd, a hajhab pedig tartást ad. Szerintem hatalmas különbség nincs a festett hajra való és a sima között, de javítsatok ki, ha tévedek.
Lehet venni göndörítő sprayket, én azokat ajánlanám.
5/9 A kérdező kommentje:
nekem alapból göndör a hajam,csak ilyen össze-vissza xD
2011. máj. 26. 20:32
6/9 anonim válasza:
Ha alapból göndörebb a hajad akkor így fog kinézni. Hajmosás után enyhén itasd fel a vizet a hajadról törcsivel, aztán tedd rá a zselét. Néha csapazd ki a hajad fejrázással. Ha már szinte majdnem száraz, akkor előrecsapva gyenge fokozaton menj át egy kicsit a hajadon, majd hagyd teljesen megszáradni.
8/9 anonim válasza:
*** gyenge fokozaton hajszárítóval. Nem tudok ma írni :D
9/9 A kérdező kommentje:
kösziii ,zöld kéz :)
2011. máj. 27. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!