Ballagásra milyen alkalmi frizurát javasoltok elálló fülűeknek?
8.os ballagás?:) nekem most az lesz.
milyen hosszúságú a hajad? a kiengedett göndörhöz mit szólsz?
jah értem:) első vagyok, és igen akkor semmi kép se válassz felfogott hajat, de zavarnak a füleid
meg ha hosszú a hajad, nagyon szép lenne hullámosan, vagy a fodrászodtól is kérhetsz tanácsot:)
Szerintem ha valamit nagyon "titkolni, eldugni, leplezni" akarunk, az fordítva sül el. Egyik ismerősümnek is elálló fülei vannak, ezért hosszú egyenes frizurát hord, amit a fülére enged. Nehéz viccesebbet elképzelni, a füle vége mindig kikucskál a haja közül, és így még feltűnőbb. Ennél már az is sokkal jobb lenne, ha a füle mögé tenné a haját...
Egyébként, amit az ember bátran felvállal magán, ilyen vagyok, így nézek ki, és kész, és ezt természetesen teszi, akkor mások is természetesnek fogják venni, és elfogadják, sőt becsülik is.
Egyébként lehet hogy mások szerint nincs is olyan nagy gáz a füleiddel, csa te érzed úgy. A tükör néha csal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!