Mit csinálhatnék ha kicsit zsíros a hajtövem, de még nem akarom megmosni a hajam?
Hosszú hajnál összegumizod, rövid hajnál egy hajpánttal hátrafogod, vagy simán mindkét esetben csak másképp fésülöd a hajad.
Van olyan frizura, amit száraz, frissen mosott hajból nem lehet megcsinálni.
Hajmosás után a citromleves öblítés segíthet.
Amúgy most nagy divat a lazán befont haj, az tökéletes lesz, ha jól átfésülöd előtte a hajad, hogy eloszlasd a természetes zsiradékot, és úgy fogod össze.
Nem tudom, nekem is ez a gondom, de állítom, a hülye uszodától lett olyan. Mert kb. 14 éves koromtól zsírosodik, és akkortájt jártunk kötelezően uszodába tornaóra mellett. Hallottam több fodrásztól is, hogy a klóros víz teszi zsírossá, hát most, hogy a húgom is jár uszodába, neki is zsírosodik, szóval érdekes... :S
Nem tudod te is ehhez kötni a dolgot?
Én valahogy kibírom már a kétnapi mosással, pihenőnapokon nem mosom, ha nem megyek el otthonról. Kiábrándító. A citromlés dolgot ki fogom próbálni, amit itt olvastam. Sampont meg évek óta csak márkásat használok, sokszor direkt zsíros hajra, de semmi hatása. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!