Pattanásos a HÁTAM, van rá vmi jó módszeretek?
Nagyon csúnya és itt a strand szezon:S Nem merek kimenni se, csak takargatom:S:(
Azon gondolkodom, hogy elmegyek egyedül egy nyílt vízi strandra és egész nap napozok, lehet leégek, de akkor talán szép lesz a bőröm..vagy nagyon nem ajánlatos?
Már mindent kipróbáltam, egészségesen étkezek és mégis..azért jutottam erre a döntésre.
Ha esetleg tudtok valamit ami nektek bevált, leírnátok?
Nagyon köszönöm szépen! :-)
Nekem is pattanásos, mindig a hajammal takarom, amennyire lehet...
Viszont nekem sokat használt az Aknesol és az Akneroxid 10-es gél.
Egyik osztálytársamnak a váll,lapocka része pattanásos,napozott rá,és nagyon csúnya lett tőle:S
Egyébként úgy hallottam,hogy hintőporral be kell szórni,el kell "kenni",és attól jobb lesz.Vagy azt próbáltad már?
elmész szoliba fokozatosan növeled a bent töltött időt,nem egyből beleégeted a bőr felszínébe és akkor elmúlnak.
ha tudnád, hány olyan ember jár szoliba akikről nem is gondolnád, úgyszintén fiúk is... a másik meg csodálva nézi miért nincsenek pattanásaik... hát ezért. Csak nem mindenki írja ki a homlokára h. ő rendszeresen szoliba jár, ezért nem tudsz róla. Nem minden szolis csokibarna vagy narancssárga :)
hogy miért jó a szoli a pattanások ellen... azért mert először is az uv leszárítja a pattanásokat, másodszor az uv D vitamin termelésre serkenti a bőrt ezáltal nem nem valószínű, hogy újabb ki fog jönni, hiszen a bőr így már nem vitaminhiányos, harmadszor a szoliban sugárzott UV olyan fénytartományba esik (amitől kék fénye van) ami meggátolja a baktériumok kialakulását.
tehát mivel szárít ezért a zsír nem tömíti el a pólusokat, mivel nem vitaminhiányos a bőr, nem alakulnak ki újabb pattanások és a "kék fény" szintén meggátolja az újabb pattik kialakulását.
úgyhogy ez a véleményem.. járj el rendszeresen, de ne vidd túlzásba heti 1x rövid időre.
Nagyon szépen köszönöm a tartalmas válaszokat! :-)
Akkor mielőtt nagyon bejönne a strand szezon elmegyek szolizni.
A hintőporosat nem próbáltam,de majd kipróbálom!
Szudokrém a megoldás.
8000ezer forint,és hatásos,barátnőmnek is csúnya volt a háta,aztán szép fokozatosan kente,és elmúlt.
Jóó nem használom a Sodukrémet!Nem szoktam kinyomkodni!:-)
Most, hogy jó idő van ki szoktam feküdni minden nap egy kicsit a kertbe és talán mintha javult volna.
De csak előjönnek újabbak és azokat szeretném leszárítani vmivel éjjel!
Akneroxidot mondta egyik ismerősöm. Az jó? Hatásos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!