Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Visszataszító a sok anyajegy...

Visszataszító a sok anyajegy egy lányon?

Figyelt kérdés
Szőke vagyok zöld szemmel,fehéres bőrrel.Jártam szoláriumba,mert nem bírom elviselni a sápadtságot,de egy csomó anyajegy kijött rajtam,főleg a hasamon.Ez visszataszító???Fogalmam sincs,hogyan barnuljak le így...esetleg erre tippek?
2011. máj. 22. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Amik a naptól jönnek ki általában pár miniméteresek, ha jól megnézed úgy kb 50 cm-től már nem is nagyon látni őket. Csak mivel te nagyon közelről látod magad így minden apró hibát észreveszel. Amúgy meg az emberek leszarják az anyajegyeket, nem azon fog múlni semmi. 10/9 embernek van valami a bőrén, anyajegy, heg, szeplő, foltok vagy akármi.
2011. máj. 23. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem egy bűnronda, szembetűnő és szőrös anyajegyről van szó addig nem köt le, hogy kin mennyi anyajegy van. Hozzáteszem, ha vkinek olyan van, mint amit előbb leírtam, akkor már az az anyajegy orvosi eset általában.
2011. máj. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!