Mit csináljak? Kipróbáljam a gyantát?
Sziasztok. Már 3 éve borotvát hazsnálok a lábamra és a hónaljamra is. De nagyon utálom, mert a hónaljam folyamatosan kipattogott tőle, mire eltűntek a kis sebes pöttyök utánna már újra szőrös volt. Szóval sosem volt szép. :S A lábamon jó, azzal nincs gond. Szóval elegem lett belőle, vettem Veet zuhanyzás közbeni szőrtelenítő krémet. De ezzel is csak a baj van. :S Egy az, hogy időigényes, mert a krémet legalább 10 percig rajta kell hagynom, hogy tényleg használjon. Ettől nincs baja a bőrömnek, de néha-néha ottmarad egy pár szál, vagy nem szedi le rendesen, és borostát marad. Na ilyenkor nem tudok mit csinálni. És a pici szőrt nem szedi le rendesen. És ez sem valami tartós, 2 nap múlva újra kezdhetem előről. :S
Valami más megoldás kellene. Anyukámnak mondtam a gyantát, de azt mondta hogy nem bírnám ki mert fáj, meg hát terelte a témát azt mondta fölösleges meg ilyenek, ő is borotválja. De nem érti meg, hogy nekem ez így nem jó. Elmenjek kozmetikushoz? Vagy mit csinálhatnék? Most hogy jön a nyár, még kellemetlenebb. :/ Légyszi segítsetek! :(
15/L
Ha van egy kozmetikus ismerősöd, akkor szerintem menj el hozzá gyantáztatni. Ki lehet bírni a fájdalmat, lábon szinte meg is lehet szokni. Egy pillanat, amíg lerántja a csíkot.
Hónaljban meglehetősen kellemetlen tud lenni, de azt is ki lehet bírni. Csak arra kell figyelni, hogy ott ne engedd "patronossal" gyantázni, hanem csak kézzel felkenőssel. Rózsaszínű, kissé gumis állagú gyanta, ami a bőrödhöz kevéssé tapad, csak a szörszálakat tépi ki.
Tehát szerintem gyanta.
Na, ma elmentem kozmetikushoz gyantáztatni.
Nagyjából öt perc volt. Görgős gyantával csinálta. Tökre be voltam sza*va, de nem is fájt annyira. A jobb hónaljamnál nagyon kicsit, a bal hónaljamnál mondjuk egy kicsit jobban fájt, de végeredményében nem is volt olyan szörnyű. Pedig én nem igazán bírom a gyanta fájdalmakat.
Annyi volt még, hogy az egészet végig mosolyogtam (majd hogy nem röhögtem), annyira csikizett. :D
Egyébként mondta, hogy lehet, hogy a borotva után kicsit.. szal fájni fog. De hát gondolom te is kb annyi ideje borotválod magadnak mint én. Annyi még, hogy elkezdett kicsit vérezni ott ahol kitépte a szőrt, de mondta, hogy ez teljesen normális, főleg első alkalommal, és hogy holnap vehetek fel ujjatlant, mert már nemfog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!