Kik használhatják az erősebb csokicsöveket?
Figyelt kérdés
Az egyik szalonban láttam ilyet, kétféle szoli van, az egyik gyengébb csöves, a másik erősebb. Fél éve szolizok, én használhatom az erősebbet? (normális válaszokat, tudom hogy kifeküdhetnék napozni, de nincs rá időm)2011. máj. 22. 16:03
2/4 A kérdező kommentje:
Miért is? 8 perc szolizás egy héten egyszer-kétszer belefér az időmbe, de nem a napozás, amikor legalább 1 órát kint kell lennem, ráadásul le is égek, akármilyen naptejjel kenem magam, de köszönöm a "hasznos" válaszod!:)
2011. máj. 22. 16:35
3/4 anonim válasza:
ha jól tudom, akkor az amúgyis enyhén kreolos bőrűek
a gyengébb a nagyon fehérbőrüeknek van kitalálva, mert könnyen leégnek
rem tudtam segíteni:))
4/4 anonim válasza:
Szia! Az erősebb csöveket már Te is kipróbálhatod kevesebb perccel, mint ha a medium csövesbe mennél. Általában azok járnak a Dark csöves gépekbe, akinek eleve kreolos bőrük van vagy azok az átlagos bőrűek, akik már egy ideje járnak csokicsöves szoliba! És itt kiemelném, hogy CSOKICSÖVES szoliba. Ha más nem csokicsöves szoliba jártatok rendszeresen 15,18... és még kitudja hány huszon percekre, akkor is csak max 12 percre menjetek csokicsöves szoliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!