Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csokicső szolárium milyen?...

Csokicső szolárium milyen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Erősebb,mint a hagyományos? Mennyire éget? Mennyi ideig tart a szín?

Köszi

2011. máj. 21. 11:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobban barnít, nem éget kicsit sem. A szín.. hát, erről nem tudok nyilatkozni. Csütörtökön voltam szolizni, azóta rajtam van:))
2011. máj. 21. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen erősebb,énis abba járok.2x vtam,először is szépen látszott,persze ne holt barnát képzelj el de látszik a különbség.Ha fehér a bőröd 6-7percre menyj először, ha sötétebb nyugodtan 8-9.Elinte 1 hétig később már hosszabb ideig tart.Tehát az első 2 hónapban hetente menyj később elég 2-3hetente.Persze csak határokkal:)
2011. máj. 21. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. máj. 22. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én mind 2 fajta csövet ki próbáltam erős csokit meg az Eu-szabványosat is.Először csak 6 percre mentem az erős csokiba mert nagyon fehér voltam és érzékeny is a bőröm,ezt kb 3-4szer ismételtem a pultos lány javaslatára,aztán emeltem de nekem 9 percnél több nem kellett.Elégedett voltam a színemmel.Aztán meg néztem az Eu-s csoki csövet,ott egyből 12 vel kezdtem mert mondta a lányzó hogy gyengébb egy kicsit de nem éget meg.Nekem ez jobb volt heti 1*15 percre megyek nem szárítja annyira a bőrömet,sokáig tart és nagyon szép színem van tőle.Ha gyorsabban szeretnék barnulni akkor vissza az erős csokihoz de csakis 9 percre.A szín tarósságról csak annyit ez bőrtípustól függ,én fehér vagyok barátnőm is nekem mégis mindkettő sokáig tart ha ki hagyok akár 1-2 hetet akkor is még látszik simán.Nála az Eu-s tovább látszik,az erős csoki picit hamarabb ki "kopik".
2011. nov. 27. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi neked is! :)
2011. nov. 29. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ajánlom figyelmébe az eu-s csöveket a csokicsőnél,természetes barnaságot ad és hosszan tart,egy kis krémmel rá lehet segíteni a szín fokozására és tényleg nem éget :)mondjuk valóban többre kell menni de megéri! :)

Legalább kicsit lehet lazítani :)

Kellemes Barnulást! :D

2011. dec. 4. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
és milyen krémet ajánlasz? melyik a legjobb? elég érzékeny a bőröm.
2011. dec. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!