S. O. S. MIvel jön le a gyanta a lábamról?
Figyelt kérdés
Légysz segítsetek, a több évi borotválás után végre rávettem magam a gyantázásra, egyszer símítottam a lábamra, a hatás elmaradt de nem is ez a lényeg, hanem h a törlőkendővel se jön le a gyanta. Azóta tusfürdővel,szappsnnal is próbáltam. Elég kellemetlen,hiszen ragad. Meg csúnyai s. :( Ex-epil márkájú2011. máj. 20. 20:32
2/11 A kérdező kommentje:
megpróbálok.....kiváncsi vagyok
Várom a többi ötletet is.
2011. máj. 20. 20:50
3/11 A kérdező kommentje:
* probálom
2011. máj. 20. 20:50
4/11 anonim válasza:
én mindig babaolajjal szedem le a maradékot... raksz egy kicsit egy vattára, dörzsölgeted vele a lábadat és szépen leszedi aztán lemosod vízzel
5/11 anonim válasza:
Van külön gyanta eltávolító olaj is.Ezt kifejezetten gyantázott területre fejlesztették ki,így ápoló hatóanyag is van benne.
6/11 anonim válasza:
Kis kézi-balta, esetlegessen Still-fűrész, de ha másnem lödd el egy ágyúval :D
7/11 anonim válasza:
Sebbenzinnel lejön. Komolyan mondom. Büdös kicsit, de az viszont lejön utána szappannal és vízzel.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok. :) Sima étkezési napraforgó étolajjal próbáltam, és sikerült annyira fellazítanom,hogy tusfürdővel utána már lejött.
2011. máj. 24. 10:29
10/11 anonim válasza:
Lehet venni x-epil gyatnázás utáni törlőkendő. a rossmannban lehet venni drabonként is, 50 ft egy, és szépen leszedii, és nyugtatja a bőrt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!