Nagyon utálom a hajamat! Rettentően dús és göndör. Nem tudom leengedni normálisan mert annyira melegít és annyira csúnya. Mit lehetne vele csinálni? Hogyan tudnám különböző módon felkötni, hogy ne mindig ugyan úgy legyen felkötve? Mit tegyek? :/
Náluk jelenleg 2.800Ft + postaköltség, ha nem járnak valami rendezvény miatt felétek.
Ha e mellett döntesz, de náluk sokallod, gondold meg jól. Én az elsőt nem tőlük vettem, és elszakadt. Aztán ők olyan meggyőzőek voltak, meg mondták ha netán mégis elszakad cserét, vagy visszavételt vállalnak. Gondolom ez még most is él. Bár az enyém lassan egy éve jól szuperál, bár télen nem hordtam.
Az nagyon jó, ha nem kerekíti az arcomat!
Szerintem meg fogom csináltatni!
én is ugyanígy érzek a hajammal kapcsolatban, az enyém is göndör és rengeteg van belőle... Gyűlölöm! Mindig felkötve hordom, mert ha kiengedem úgy érzem olyan vagyok mint egy boszorkány. Holott mindenki azt mondja hogy jaj nekem milyen szép a hajam így meg úgy, meg hogy miért hordom olyan fiúsan, kiengedve szebb lenne. Hasonló cipőben járunk, sztem barátkozz meg vele, mert sok embernek bejön a göndör haj. Vasalhatod is de azt nem ajánlom, mert roncsolja a hajat. Én például úgy szoktam, hogy hajmosás után nem szárítom meg, mert mert akkor összeáll loknikba és egész szép. Ja és csak vizesen fésüld! Amúgy bocsi hogy regényt írtam, de nekem ezek a módszerek bejöttek.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!