Hogy állítjátok be a göndör hajat, hogy ne szálas legyen hanem tincsekbe álljon, de ne is ragadjon össze?
Az enyém jól göndörödik göndörödéssegítő szer nélkül is, hajhabot használok, csak azt nehéz úgy kiszámolni h ne maradjon szálas(ha keveset teszek), illetve ne ragadjanak össze a tincsek(ha többet teszek).
Illetve napközben egy kicsit "kimegy" belőle a hab.
A hajvégeim kissé szárazak, oda többet kell tenni.
Köszönöm. :)
Azokat hol keressem, rossmanban?
A "ne mosd ki" balzsam az Pantene:
A szilikonos hajvégápolót a Tescoban vettem, már elfogyott egy-két üveggel, nagyon szeretem. (Megnéztem, de nincs rajta semmi konkrét márka, vagy ilyesmi...) Viszont van az alfaparfnak egy lenolajos hajvégápolója, az is nagyon nagyon jó ;)
Amúgy ha felekelek már nem tincses csak vizesen.
Előző voltam
Hetente 2x mosom, azóta egy másik kérdésemnél adtak rá jó tippet.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Sajnos előtte kivágtam belőle 3 töredezett tincset mert azt hittem a töredezett haj már végleg tönkrement, nem lehet rajta segíteni.
De most néhány hete elkezdtem használni a kallos balzsamot, máris látványos a javulás. :)
Mondjuk ugyanannyi hajhabot használok mint régen, de a hajvégeim már nem lesznek olyan vattacukorszerűek mint régen. Az egyetemen úgy vettem fel az óráimat h hétvégén és kedd délután mosok hajat, szerdán csak délután vannak óráim, addig beáll.
A hajpakolásból vettem vettem kallos jázminost meg placentásat, a placentás hatásáról majd beszámolok ha elfogy a jázminos.
Nem drágák, 800 és 1000 forintért lehet venni egy jó nagy adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!