Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet tenni a korpás...

Mit lehet tenni a korpás fejbőr ellen?

Figyelt kérdés
Ha kapargatom a fejemet (ez egy rossz szokásom) fehér bőrdarabkák jönnek ki a hajamból, meg ha beletúrok, akkor is ilyenek hullanak ki. Gondolom ez a korpa.
2011. máj. 19. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Fürdesz vagy zuhanyzol?
2011. máj. 19. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:
zuhanyzok
2011. máj. 19. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a probléma.Én egy évig csak zuhanyoztam és én is épp,hogy beletúrtam a hajamba csak hullott a korpa.A Head & Shoulders sampon sz*rt se ér.Inkább feküdj be a kádba és áztasd magad,meg a fejbőrödet.Ha nem válik be akkor nem tudom,ne haragudj.
2011. máj. 19. 18:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, fiú vagyok, nem nagyon szoktam fürdeni, de talán megpróbálom, köszi.
2011. máj. 19. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki kéne deríteni az okát. Lehet, hogy tényleg csak nem eléggé mosod ki, ha zuhanyzás közben mosom, nekem is van olyan, inkább kádba hajtott fejjel mosom, alaposabb, de fürdés közben nekem ewww. :D

Lehet bőrgomba. Allergia. Pikkelysömör. Szóval előbb meg kéne tudni, utána könnyebb. :D Bőrgyógyászatot javaslom.

2011. máj. 19. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!