Érdemes kipróbálnom a Kallos valamlyik hajpakolását?
Van egy baromi egyszerű tippem: az ilyen hajpakolásokat mindig hajmosás előtt használd. Felkened, fél óra múlva lemosod, megmosod a hajad. Akkor nem rakódik le rajta a sok felesleges trutyi, nem lesz zsíros hatású meg lelapuló a hajad emiatt. :D
Ja és fejbőrre ne kend, csak úgy fültől lefelé kb. Kallost (ami valójában Serical, de mindegy) még nem próbáltam, de szag, állag alapján nagyon hasonló, nagy tégelyes, DM-es pakolásom volt, nem rossz. :D
Én nem szeretem a Kallost egyáltalán, eddig bármit vettem (pakolás, sampon, balzsam) minden elég rossz volt. Nem túl drága, 250-300 ft-ért veszel egy kis tégelyeset és kipróbálod. Sokat nem veszítesz vele.
Én is mindig azt olvasom, hogy aki annyira el van tőle ájulva, annak általában töredezett és nagyon száraz a haja, azon meg amúgy is csak segíteni lehet. Nekem egészséges a hajam, úgyhogy semmi érdemlegeset nem csinált vele a pakolás, csak gubancos lett tőle. Viszont például a Syoss moisture pakolás nagyon jó volt (a Syoss balzsammal ellentétben, mert az rettenet rossz).
Alapszabály, hogy legalább fültől, de inkább nyaktól lefelé használd a pakolásokat, akkor nem zsírosítják a hajat. Ha mosás előtt használod semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!