Mivel és hogyan simíthatom ki a hajam?
Figyelt kérdés
Egy kicsit göndör hajam van, és ki szeretném simítani... De hajvasalót nem akarok használni mert azt hallottam azt károsítja a hajat és mindennapi használat mellet ez nem lenne jó dolog... Szóval mivel simíthatnám ki a hajam és hogyan?2011. máj. 18. 19:15
1/3 anonim válasza:
Vannak samponok ami erre jó,de nem használ semmit.
Amúgy van hővédő is,oké az se jó 100%-ig ,de jobb mint a semmi.
2/3 anonim válasza:
Én is vasalom a hajam de termszetesen nem minden nap. ÉS előtte pedig körkefével egyenesre száritom a hajam.
3/3 anonim válasza:
szerintem ha hetente egyszer kivasalnád, akkor nem lenne tőle semmi baj, ha rendesen ápolnád (balzsam vagy hajpakolás) vagy vannak ilyen hővédő hajformázók stb. és ha göndör a hajad akkor máshogy nem hiszem, hogy ki tudnád egyenesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!