Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel ápoljátok a hajatokat,...

Mivel ápoljátok a hajatokat, hogy ne töredezzen?

Figyelt kérdés
Ma voltam fodrásznál, vágattam belőle de a hossza megmaradt azért.Hetente kb 2szer vasalom, akkor beszoktam fújni hővédővel. Ti mit használtok rá?(Nem csak a hajvasalásra)
2011. máj. 18. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a vasalás nagyon károsítja :S A hővédő spray-t viszont jó, ha használod előtte. Boltokban kapható töredezés elleni hajbalzsam, hajspray.

Én személy szerint mikor megmosom a hajam, akkor óvatosan felcsavarom turbánba, és nem húzogatom rajta a törölközőt, amikor törülöm a hajam, hanem csak rányomogatom a törcsit. Amikor vizes a hajad ne fésüld durván, mert akkor a legsérülékenyebb, ja, és persze a legkisebb fokozaton szárítom.

2011. máj. 18. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Mach3-mal.
2011. máj. 18. 16:47
 3/6 Doruss ***** válasza:
100%
Én használok hajbalzsamot, de nekem amúgy is nagyon töredezik. Sokmindent próbáltam, védekezni annyira nem lehet ellene, inkább csak vágatok belőle egy kicsit, ha elkezd.
2011. máj. 18. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Kókuszolajjal. Nekem ez vált be legjobban.
2011. máj. 18. 17:52
 5/6 Kincső Szabó ***** válasza:
Ne fésüld gyakran s főleg ne mikor teljesen vízes, ne dörzsöld a törölközővel, balzsamot használj (én csak a végeire teszek mert hanem hamar zsírosodik). Fontos, hogy a hajtípusodnak megfelelő terméket használd és rendszeresen vágass a végéből. Ha vasalod/szárítod használj hővédőt és ne vasald, ha tettél habot vagy hajlakkot. Télen kell a sapi mert a hajhagymáknak nem jó a hideg, nyáron meg védőszérum sem árt mert a nap kiszárítja. Remélem segítettem kicsit.
2011. máj. 19. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
én 1 hónapja próbáltam ki töredezés elleni sampont (Charles Worthington) és nagyon bevált! szóval általában heti 2x mosom és használokbalzsamot(az színkiemelő-Trevor Sorbie) Mivel én is legalább heti 3x vasalom a hajamat, ezért alkalmanként használok hőkímélő balzsamot (Tony and Guy). Utána én sem törlöm meg durván. Elég hosszú hajam van és nehezen tudom kifésülni, mert sokszor összegubancolódik, ezért fésülés előtt mindig használok rá Gliss Kur spray-t. A Herbal Essencis-nek van hajvégápoló balzsamja, amit nem kell kimosni, azt is szoktam rá tenni. Általában igyekszem este lefekvés előtt hajat mosni, és akkor nem is szárítom meg. Minden éjszakára teszek rá pakolás (Umberto Gianni). ezek a termékek nagyon jók és nem is nagyon drágák, mondjuk hozzáteszem, hogy én angliában vagyok, de szerintem sokukat otthon is meg lehet venni. ezektől nagyon egészségesen nő a hajam, nem nagyon töredezik. Igazi rendes fodrásznál tavaly júliusban voltam, azóta 2x lett vágva a végéből. Kb 2 havonta azért én mindig levágom az elvékonyodott szálakat.
2011. okt. 14. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!