Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Garnier Natural&Easy 560 festékkel?

Figyelt kérdés
múlt hónapban festettem a hajam Syoss Mogyoróbarnával, az előtt pedig Syoss Csokibarnával,de egyik se érte el a kívánt hatást. Amikor festettem a CSokibarnával túl sötét volt az elején,de aztán fokozatosan fakult ki,és nem tetszett,és valamilyen szinten levolt nőlve a hajamról is,befestettem azzal a Mogyoróbarnával,és ahol az eredeti hajam volt vilagosabban fogta meg,és hát nem valami ronda,de nem is tetszik nagyon, és nagyon megtetszett ez a Natural & Easy 560-as de nem szeretnék oylat h 3 színű legyen a hajam,ez az egyik a másik pedig hogy sötétebbet nem szeretnék.es ez a 560-as pont megfelelo.kifog kopni olyan szintre hogy ha befestem a hajam nem leszek papagáj? vagy most festjem inkább be?befogja egyáltalán a sötétebb hajam? és ha már 2x festem ugyan azzal a színnel,nem lex olyan mint a kívánt hatás?
2011. máj. 18. 13:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagy a nap kiszívja és elérhetem azt a hatást amit szerettem volna?
2011. máj. 18. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
én pont most festettem be pont olyannal :D:D:D:D már megszáradt és nagyon szép lett :)
2011. máj. 18. 14:01
 3/4 A kérdező kommentje:
olyan az eredmény amien a képen? vagy valami más?
2011. máj. 18. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
egy picit talán "vörösesebb" csillogása van, de lehet h csak azért, mert előtte rézvörös volt a hajam.
2011. máj. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!