Pattanások ellen méz és fahéj pakolás?
Én csak ilyen házi pakolásokat alkalmazok, és meglátszik a bőrömön, rengeteget javult, mióta mellőzöm a bolti tisztítókat (helyettük szappan a lemosóm).
Én úgy szoktam, hogy 3 evőkanál mézben keverek el 1 evőkanál fahéjat (csinálhatsz kisebb adagot, csak akkor értelemszerűen arányosan csökkentsd a két mennyiséget). Én kis tégelybe teszem, és így eláll a maradék a következő alkalomig.
Kb. 2 hetente felkenek egy ilyet az arcomra, 20-30 perc múlva lemosom.
Ha kijön egy-egy pattanás, akkor ebből kenek rá, és egész éjszakára fenthagyom. Rendszerint eltűnik reggelre nyom nélkül. Ilyenkor érdemes a párnára törölközőt tenni, hogy éjszaka ne koszold össze a párnát, plusz lefekvés előtt fél órával tedd fel, hogy mire fekszel, már ne legyen folyós. Ha éjszakára teszed fel, ne kend az egész arcra, csak a problémás területre. Reggel mosd le.
köszönöm a válaszokat kiprobálom.:) bajom biztos nem lesz belőle.
az eredményt mindenképpen megirom és akit érdekel az irjon erre az email cimre: novevo97@citromail.hu
Minden krémre és pakolásra igaz, hogy nem reagál rá a bőrünk egyformán. Én is próbáltam a fokhagymazselét, és semmit, de semmit nem használt. Aztán tértem át a konyhámban megtalálható alapanyagokból való pakolásokra, amik segítettek. Tudom, hogy sokaknak bevált a fokhagymazselé, de megintcsak sokaknak az általam fentebb leírt pakolás is, szerintem érdemesebb, ha az olcsóbbal kezdi a kísérletezést (amitől semmi baja nem lesz).
Kérdező: ha érdekel, vannak még jó "receptjeim" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!