Magas homlokúaknak milyen frufru állna jól (többi lent)?
Szóval a teli egyenes frufru már nem tetszik, és mikor tetszett is volt, és borzalmas "kényelmetlen" nekem.
Oldal frufrut szeretnék, ami jól meg van tépve, csak nem tudom milyet, mert, ha oldalra van elválasztva, akkor a homlokom egy része kilátszik, amelyik oldalról át van fésülve. Ott meg megint csak látszik a magas homlokom egy része és így elképzelve idétlennek tűnnék vele:P
Mindamellett göndör a hajam, és nyáron ha izzadok valahogy meg kellene oldanom a fixálást, hogy ne göndörödjön vissza. Viszont nagyon utálom a magas homlokomat.:S
Egy-két képet is szívesen fogadnék.
Tudom... az élet nagy gondjai stb.. stb..:)
Nekem is a homlokom miatt van frufrum.:D Régen nekem is elég teli egyenes frufrum volt, meguntam, én is átálltam tépett, oldaltra, mások szerint ez jobban is áll. És nekem is elég ritkás, így jobban is mutat.
Ez szerintem tök jó. Az első barnára gondolok:
Mondjuk nekem rövidebb. De ha mondod a fodrásznak, h ilyet szeretnél, csak még ritkábbat, vagy rövidebbet azt is megtudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!