A mellemben van egy csomó, ezt hogyan leehtne eltüntetni?
Figyelt kérdés
Eleinte aggódtam, h valami komoly, de anyukám msonta h neki is volt és valószínűleg valami megnyomta, ezért alkult ki csomó.
hOgy lehet gyorsítni az eltűnését?
2008. febr. 17. 17:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz!Ne játsz az ilyennel akárki akármit is mond!Meg attól hogy anyudnak volt,elmúlt,az nem azt jelenti hogy neked is ugyanaz van.Lehet veszélyesebb s más miatt van,DOKIHOZ!!!!
2/7 A kérdező kommentje:
Hát eredetileg el akartam én s menni de eszembe jutott,h azelőtt,hkialakult volna a cosmó 5nappla voltma dokinál és néztek szövetszaporulatra.Ennyi idő alatt meg enm tud kialakulni...
2008. febr. 17. 20:15
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne kreálj elméleteket. Ugye te sem akarnál kockáztatni? Menj el dokihoz, csak abban lehetsz biztos!!
4/7 anonim válasza:
szerintem menj orvoshoz én akkor figyeltem fel a csomóra mielött menszeszem meg jött ,volt egy daganatom azonnal meg kelett müteni ne várj inkább legyen vaklárma mint,hogy késö legyen,keress fel egy nőgyogyászt vagy a házi orvosodat remélem meg fogadod a tanácsomat ne félj !
5/7 anonim válasza:
nem veszitesz semmit ha orvoshoz fordulsz SOT!
6/7 anonim válasza:
Mit veszítesz ha elmész a dokihoz? Semmit, csak megnyugodjhatsz, hogy nincs semmi bajod! :)
7/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha fiatal vagy még, akkor valószínűleg a növekedés miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!