Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Erős fekete szőrszálak a hason?

Erős fekete szőrszálak a hason?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Olyan gondom van, hogy a köldökömnél erős fekete szőrszálak vannak. csipesszel szokom szedni, de valahogy egyre több van. most már köldök also részénél végig, és ,,megy is lefelé,,. igazábol a csipesz is fáj, és ha kiszedem piros lesz a bőröm. 1-2 nap mire elmulik, de akkor is látszik (lehet hülyeség amit irok)de látszik hogy már kezd visszanőni.

az a baj hogy nem tudom mitől lehet ez. gyanta + epilátor kizárva. most vettem szőrtelenitő krémet, viszont az van ráirva hogy csak lábra és kézre.

tudtok valami megoldást?

2011. máj. 17. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet. Kihúzom csipesszel, kipirosodik, gyorsan visszanő. Próbáltam szőrtelenítő krémet, de nekem nem vitte le. De próbáld ki, amit vettél, hátha neked beválik. Viszont vigyázz, hogy ne hagyd rajta tovább, mint ami rá van írva! Én egyszer vagy 20 percig rajtahagytam, és teljesen kimarta a bőrömet.

Ha így sem jön le, akkor a gyantán és az epilátoron kívül már csak a lézeres szőrtelenítés marad.

2011. máj. 17. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem használhatod rá a szőrtelenítő krémet,nem lesz semmi baja.
2011. máj. 17. 23:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Jolvan, megprobálom vele. csak azért nem nagyon akartam, mivel amugy is ugymond szőrös a hasam, de az világosbarna. azzal nincs gondom, csak attol félek ha elkezdem szőrteleniteni, akkor mar mindenhol olyan lesz.
2011. máj. 17. 23:37
 4/9 anonim ***** válasza:
A krémet próbáld ki,biztos jó lesz.Én bajuszra használok olyat,amire külön ráírták hogy oda nem lehet használni,és nincs tőle bajom.Viszont ez csak ideig-óráig jó,egy idő után unalmassá válik az állandó macera.Nem tudom hány éves lehetsz,de ha úgy van beszélj anyukáddal,és keresetek fel olyan kozmetikust,ahol végeznek végleges szőrtelenítést. Kicsit drága,de fájni nem fáj és tartós lesz az eredmény,végleg eltűnnek a szőr szállak és nem lesz több gondod vele. Ha nem álltok úgy anyagilag vagy nem akarsz erről anyuddal beszélni,akkor ott a krém,és majd ha nagyobb leszel megcsináltatod a véglegest,ha lesz hozzá kedved.
2011. máj. 17. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a gyantát mondanám,a szőrtelenítő krém a borotvával egyenlő.Sajnos igen,mindenkinél előforduló állapot,de egy csík gyanta megoldja.Vagy IPL,kis terület és hatásos úgymondd végleges.
2011. máj. 18. 06:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám...

Én most voltam másodjára ilyen villanó fényes kezelésen.Állítólag végleges de én eddig semmi változást nem vettem észre.

Nyugodtan használhatod a krémet,nem lesz semmi bajod.

Én epilátorral vagy csipesszel szoktam csinálni.

29/N

2011. máj. 18. 11:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. 22 éves vagyok! akkor megprobalom a krémet, hátha jo lesz oda is :)
2011. máj. 18. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
én epilátorral szedem ki azokat a galád szőrszálakat.
2011. máj. 18. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:
inkább szőkítsd ki, én is azt szoktam és én is 22 vok:)
2011. máj. 20. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!