Használtad már valamelyet ezen alapozók közül? Maybelline Affinitone, Miss Sporty Light energy-Bevált valamelyik?
M. Affinitone-om van. azt tapasztaltam, hogy csak vékony rétegben szabad felkenni, mert kül. csomósodik. alá is kell krémezni, mert foltos lesz amúgy a végeredmény.
összességében egy ócska alapozó. már várom, hogy elfogyjon végre.
nekem az affinitone viszont nagyon bevált. a legvilágosabb árnyalatot használom, és porcelánossá teszi a bőröm. előzőnek: tapasztalataim szerint minden alapozónál úgy van ha kicsit vastagabban kened az arcodra akkor csomós lesz. Az affinitone.tól se várj csodát etéren.
Szóval: nekem bevált! Affinitone helyett majdnem Miss sporty-t vettem és azért nem azt választottam mert annak közepes a fedési szintje.
akkor nem vagy egyedül..:-+
nekem is nagy fejtörést okoz a dolog...tudom én hogy próbálgatni kell meg minden...de egyszerűen csak téblábolok a boltban, nézegetem az állványokat,minden márkánál,tesztereket próbálgatok..de valahogy sose tökéletes az eredmény...a vichy normateintet/vagy dermablendet szeretném,rengeteg jót hallottam róluk,csakhát borsos az áruk,egyelőre valami olcsóbb kategóriában gondolkodom.aztán lehet h.rászánom magam...:-//
köszönöm mindenkinek.
végül megvettem az Affinitone-t 2 árnyalat közül vaciláltam.a dm-ben csak 1199 volt,gondoltam Maybelline termékért megéri ennyit kiadni,Rossmannban 2000 valamennyi lett volna..így ha nem válna be, akkor se fog annyira fájni a szívem,mintha több ezer Ft-ért vettem volna.majd beszámolok az eredményről:-) még1x köszi mindenkinek a tanácsokat.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!