Megpróbálhatom a gyantát szerintetek? (25/F)
Sziasztok!
Már pár éve testépítéssel foglalkozok. A mellkasomon elég dús prém van jelenleg amitől szeretnék megválni :) Sokkal jobban szeretném ha inkább a testépítés eredménye látszódna mintsem a téli bundám. Szerintem ez a csajoknak is jobban bejön azért valljuk be :D
A kérdésem az lenne, hogy itthon egyedül megtudnám e csinálni? Még életemben nem gyantáztam de a folyamatáról már hallottam :)
Magát a gyantázáshoz szükséges hozzávalókat: gyanta, papír, ezeket bármelyik kozmetikai részleggel rendelkező üzletben meglehet vásárolni?
Köszönöm válaszotokat előre is!
Nekem nem jön be a csupasz mellkas, bocsi. :D
Na, de bemész egy DM-be vagy Rossmannba, megveszed a hozzávalókat: a hengerfejes gyanta meg a lehúzócsík.
A hengeres gyantát berakod a mikróba, és felmelegíted. Állj mellette, mert nekem már volt olyan, hogy megolvadt a flakon, és szétfolyott a mikróban a cucc...
A gyantát szőrnövekedéssel megegyező irányban felkened, ráteszed a csíkot, és utána szőrnövekedéssel ELLENTÉTES irányban egy hirtelen mozdulattal letéped!
Ja, és pokolian fog fájni! Egyrészt azért, mert mellkason végzed a műveletet, másrészt, mert férfiember vagy, aki nincs hozzászokva ehhez a típusú fájdalomhoz.
De azért remélem segítettem.
21/L
Szia
Ha még nem gyantáztad magad sosem, akkor én a helyedben inkább kozmetikusra bíznám. A mellkas amúgy is elég kényes terület (vékonyabb a bőr, ha rosszul rántod, lejön a felső hámréteg, meg a szőrtüszők is begyulladhatnak) Persze otthon is próbálkozhatsz, csak akkor szerintem kérj meg valakit aki már csinált ilyet.
Meg aztán ha nagyon hosszú a bundi, akkor jó ha egy picit rövidebbre vágod, és gyanta előtt használj mindenképp hintőport, hogy a bőröd ne sérüljön, a végén meg olajat (bár ezt a gyantához úgyis adnak)
Amúgy meg minden hozzávalót meg tudsz venni egy drogériában.
Menj kozmetikushoz. De szerintem egy szőrös mellkas sokkal szebb és szexibb, mint a csupasz!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!