Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha kb a számig ér a frufrum,...

Ha kb a számig ér a frufrum, akkor mit csinálhatok vele, hogyan hordjam?

Figyelt kérdés
Oldalra fésülve elég rosszul áll, a puklit unom, valami új kellene. Képet esetleg, ha tudtok. 18/L
2011. máj. 17. 15:28
 1/9 anonim válasza:
45%
vagy válaszd el középen gy modellesen vagy csinálj kakastaréjt ami fullgáz:)) vagy egyszerűen fogd hátra!!
2011. máj. 17. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor mondjuk próbáld ki, milyen normálisan...
2011. máj. 17. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Hogy normálisan? Normális alatt azt érted, hogy csak oldalra van rakva, akkor az sajnos nem jó, mivel feláll.

Kakastaréj? Az mit takar? Felfelé zselézve??

2011. máj. 17. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
A normális az, hogy fogod, kettéfésülöd, oszt'jóvan...
2011. máj. 17. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:
hát az nem tetszik:S elég csinosan járkálok a mindennapokon, ehhez megfelelően a hajammal is kezdek valamit... 5perc alatt csinálok valamit. kettéfésülve összefogva az nagyon szép..............
2011. máj. 17. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Az már szerintem nem annyira frufrunak számít, de javítsatok ki, ha tévedek. :)

Nekem is ez volt, direkt megnövesztettem, mert kíváncsi voltam, hogy hogyan állna,- tudnám hordani. Viszont most mégis levágattam kb. orromig érőre, mert nekem magas a homlokom és csak így áll be.

A puklira a hátracsatolást érted? :)

Szerintem próbáld meg esetleg így, mint Olivia Palermo; néha én is hordom így, ha nem tudok semmit se kezdeni a hajammal: [link]

Itt jobban látszik: [link]

És nem lényeges középen elválasztani vagy besütni, én oldalt elválasztom, megcsavarom a hajamat, és lecsatolom. De, persze besütve ad egy kis pluszt, már próbáltam.

Remélem segítettem :)

14/L

2011. máj. 17. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

"elég csinosan járkálok"

Ha ugyan úgy, mint az átlagos csajok, akkor minden vagy, csak nem csinos...

2011. máj. 17. 16:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Minden vagyok, csak nem átlagos.:) És a csinos az nem az, ami divatos, hanem ami nekem tetszik. A kérdésem meg azért tettem fel, mert szeretnék új ötleteket, hogy változatosan hordjam a hajam. Az, hogy igényes vagyok a külsőmre és szeretek magamnak tetszeni, csinosnak lenni, az nem jelenti azt, hogy átlagos vagyok.:) Hidd el nekem, ha ismernél másképp gondolnád.;)

2011. máj. 17. 22:10
 9/9 A kérdező kommentje:

85%-ban hasznos válaszokat adó 14/L!

Köszi a tippeket, ezek tetszenek, néha így hordom, csak féloldalasan van elválasztva, nem középen, de így. Esetleg más?:)

2011. máj. 17. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!