Ha kb a számig ér a frufrum, akkor mit csinálhatok vele, hogyan hordjam?
Hogy normálisan? Normális alatt azt érted, hogy csak oldalra van rakva, akkor az sajnos nem jó, mivel feláll.
Kakastaréj? Az mit takar? Felfelé zselézve??
Az már szerintem nem annyira frufrunak számít, de javítsatok ki, ha tévedek. :)
Nekem is ez volt, direkt megnövesztettem, mert kíváncsi voltam, hogy hogyan állna,- tudnám hordani. Viszont most mégis levágattam kb. orromig érőre, mert nekem magas a homlokom és csak így áll be.
A puklira a hátracsatolást érted? :)
Szerintem próbáld meg esetleg így, mint Olivia Palermo; néha én is hordom így, ha nem tudok semmit se kezdeni a hajammal: [link]
Itt jobban látszik: [link]
És nem lényeges középen elválasztani vagy besütni, én oldalt elválasztom, megcsavarom a hajamat, és lecsatolom. De, persze besütve ad egy kis pluszt, már próbáltam.
Remélem segítettem :)
14/L
"elég csinosan járkálok"
Ha ugyan úgy, mint az átlagos csajok, akkor minden vagy, csak nem csinos...
Kedves Utolsó!
Minden vagyok, csak nem átlagos.:) És a csinos az nem az, ami divatos, hanem ami nekem tetszik. A kérdésem meg azért tettem fel, mert szeretnék új ötleteket, hogy változatosan hordjam a hajam. Az, hogy igényes vagyok a külsőmre és szeretek magamnak tetszeni, csinosnak lenni, az nem jelenti azt, hogy átlagos vagyok.:) Hidd el nekem, ha ismernél másképp gondolnád.;)
85%-ban hasznos válaszokat adó 14/L!
Köszi a tippeket, ezek tetszenek, néha így hordom, csak féloldalasan van elválasztva, nem középen, de így. Esetleg más?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!