Fekete a hajam, és ki akarom szőkíttetni. Kiszőkítik elsőre, vagy hogy csinálja meg a fodrász? Tapasztalat?
A fodrász nem fogja vállalni, főleg ha vállig ér a hajad, vagy hosszabb.
A tapasztalat az, hogy elsőre legfeljebb középszőkét lehet elérni úgy, hogy utcára is ki merj vele menni.
Erős szőkítőporral, 12-es oxival, egyenletesen bekenni, és leszívja vöröses szőkés árnyalatra.
Erre lehet a hamvas középszőkét ráfesteni, hogy elfedje a narancsos beütést.
Ezt lehet minden festésnél egy árnyalattal világosabb szőkére festeni, amíg eléred a megfelelő árnyalatot.
en sotet vorosrol festetem nehany evente szokere. Meg lehet csinalni, de ha azt akarod, hogy a hajad is jo maradjon, akkor nem 1 alkalom lesz.
Nekem elso korben a vorosbol barnat csinal, marmint felig-meddig leszivja a szinet es ugy festunk ra vilagosabb barnaval. Utana vagy ez a folyamat ismetlodik finomabb szinleszedessel es par arnyalattal vilagosabbra festessel havonta, vagy pedig lekezdunk melirozgatni, sok szokebb resz utan pedig egysegesiti.
Nekem ezzel a folyamattal mindig szep maradt a hajam, de ha pl nyaron akartam szoke lenni, akkor elkezdtuk mar februarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!