Hogyan álljak neki a szolizásnak?
Segítséget szeretnék kérni, hogy induljak neki. Még nem voltam. Hány perccel indítsak, hány alkalom után növeljem az időt stb..
( Fehér bőrű vagyok, nem az a nagyon hófehér, de nem is barna )Kb. mennyibe kerülnek most a bérletek úgy átlagosan?
Szia, én a kiwisunba járok.
Ha pesti vagy, mondok pontos címet is. nemrég kezdtem és a recepciós lány azt mondta, hogy a legkisebb egységre 7 percre nyugodtan befeküdhetek.
Tényleg nem égtem le, hetente kétszer járok.
A 10 alkalmas bérlet ha jól emlékszem 4700 Ft.
Én pár hónapja kezdtem el és első alkalommal 6percre feküdtem be amitől le is égtem.Pedig én sem vagyok az a hóka típus és persze nem szar szoliba járok (a városban az egyik legdrágábba és legjobba).
Úgyhogy szerintem első alkalomra elég a 4 perc.Aztán utána már akár 8 percre is befeküdhetsz.Viszont ha csokiszoliba mennél akkor akár 10 percre is fefeküdhetnék első alkalomra mert nem nem éget,csak barnít és másnapra már látványos a barnulás.Szóval ha adódik a környékedet csokiszoli akor mindenképp oda menyj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!