Használtátok már a vichy normadermet? Én kaptam kis mintát és az nagyon bevállt nekem. Szeretnék pár véleményt is kapni mielőtt megvásárolnám a terméket.
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 21:23
1/9 anonim válasza:
Szia! Én csak ajánlani tudom neked. Nekem ez már a sokadik próbálkozásom. Vegyes a bőröm, és ráadásul vízhiányos is. Pattanás , mitteszer szerencsére nincs, de a többi is elég kellemetlen, napi szinten kell foglalkoznom vele. Csinálok egy normál arctisztítást, és mikor a vichyt utána felkenem, komolyan másodperceken belül felszívódik, és csak selymes érzést hagy maga után, olyan mintha egy teljesen új bőrt kaptam volna, nem viccelek. Én is úgy vettem meg, hogy gyógyszertárban kaptam annyi mintát ami egy hétre elég volt. Egyébként nem vettem volna meg, mert rengeteg drága krémet megvettem már kimondottan az én bőrtípusomra, és mind csak kárt okozott, rettenetesen zsírosítottak.
2/9 anonim válasza:
Én is ajánlom, nekem zsíros, pattanásos arcbőrömet teljesen rendbe tette.
3/9 anonim válasza:
Az én vegyes bőrömet is helyretette. Nem tudtam vele mit kezdeni mert ha kentem jobban kipattagott, ha nem akkor meg kiszáradt így télen. Vettem nappali krémet és kaptam hozzá ajándékba egy neszesszert, mini arclemosó gélt, mini éjszakai krémet és még alapozómintát is. Használtam egy hétig aztán vettem egy tonikot is mert nagyon bevált! Az alapozója is iszonyat jó. Az meg Normateint névre hallgat, ha érdekel.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2009. márc. 13. 12:25
5/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon beváltak a Vichy termékek, de próbáld ki a La Roche-Posay-t is. Az is gyógyszertárban kaőpható, de egy picit még talán a Vichynél is jobb. Ahogy olvastam, neked az Effaclar termékcsalád való.
6/9 A kérdező kommentje:
Szija !Köszönöm a választ:) Ez a La Roche-Posay milyen árban van?Ebben is van krém,lemosó,tonik stb?
2009. márc. 14. 09:30
7/9 anonim válasza:
Nincs mit. Hát olyasmi, mint a Vichy, max 1-2 ezerrel drágább. Igen van.:)
8/9 anonim válasza:
szerintem hagyd ezeket a méregdrága krémeket és próbálj ki egy ilcsi terméket(www.ilcsi.com) én használtam a normaderm et ,hazsnálat után jobbvolt a böröm de ez a hatás csak felületes hosszutávon semmit se javít.nekem az ilcsi vált be
9/9 anonim válasza:
Nekem nem vált be a Normaderm. A pattanások nem múltak el, viszont elkezdett hámlani a bőröm. Most úgy tűnik, hogy a Garnier Pure Active jól működik a bőrömön, és ráadásul kb. harmadába kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!