Vágassak frufrut vagy ne? (Képpel)
Kép:
Kb. a válamig ér a hajam ha azt mondjátok ne végassak akor linkeljetek hogy milyen legyen,milyen illik fejformámhoz!
Köszi előre!
Szép kerek, babaarcod van. Szerintem frufru nem nagyon lenne jó és inkább hosszabb haj tetszene. De ez az én ízlésem.
23/F
Minden egyes kinézetes kérdésnél azt írják a válaszok 99 százalékában hogy FRUFRU!!!!! Miért? Mert ez a divat, a tinik nagy részének van ezért egymásnak is ezt mondják. Szerintem tucatdivat lett, én nem vágatnék a helyedben és szerintem nincs is magas homlokod.
(ja, és a frufru nem is áll jól mindenkinek hiába szaladnak vágatni mert divat)
Ahogy érzed, egyszer kipróbálhatod, lenövszteni se tart olyan sokáig, ha mégse jönne be.
Sokat változtat az arcon, anélkül, hogy befestenéd vagy radikálisan változtatnál a hajad fazonján, szóval ilyen esetben jó választás.
De mindenképp egy jó fodrászra bízd, aki ki tudja találni, neked épp milyen fazonú áll jól.Kicsit kerekített, esetleg még ferdén vágott szerintem jól állna neked. A szögegyenes, lady gagás fazont inkább hanyagold, az tényleg inkább csak divat, de senkinek nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!