Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szoktátok ápolni a...

Hogyan szoktátok ápolni a nagylábujjatokat? Elég sok problémám van vele, és nemtudom hogy hogy lehetne a köröm is szebb meg maga a bőr is rajta?

Figyelt kérdés
Tudom elég érdekes és fura kérdés, de nekem nagyon fontos lenne. :S Jön a jó idő és nekem jónéhány problémám van a nagylábujjammal. A körmöm is mindig benő, a bőr is körülötte nagyon csúnya, és valamiért magának a körömnek is csúnyább színe van. :S ( de nem fertőzött vagy gombás vagy ilyesmi. olyan problémám nincs) Hogyan alakíthatnék rajta, hogyan ápoljam?
2011. máj. 15. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Benőtt körmöt inkább bizd rá egy pedikűrösre. Szépen megcsinálja neked.
2011. máj. 16. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Menj el egy pedikűröshöz. Nem fog kiröhögni, sokkal rosszabbat is látott már. Viszont ért hozzá, és hamar megoldódik a gondod.
2011. máj. 16. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!