Van egy tetoválásom látható helyen a nyakamnál és az a gond vele hogy igazából nem nézik jó szemmel. Fekete-fehér tetkóról van szó. Hogy tudnám ezt fakítani vagy eltüntetni, elfedni valami módon?
Maradnak a smink cuccok, ha a lézeres nem megy.
Eső után köpönyeg, de én ezért oktatom ki itt a fiatalságot, hogy, ha akarnak is tetoválást, akkor olyan helyre tegyék, amit el lehet takarni könnyedén. Nekem is van, és mindet el tudom takarni ruhával, pedig nem kevés van és nem kicsik.
Kicsit b*zis ötlet, ha fiú vagy, de..... takard el alapozóval, vagy hordj magasabbnyakú cuccokat.
V.milyen hivatalos szervnél dolgozol?
Ha már nem szereted a tetkódat, akkor tényleg a lézeres kezelés a leginkább megoldás, de tudnod kell, hogy utána meg heges marad a bőröd.
Másik megoldás, amikor bőrszínnel újra és újra áttetoválják a mintát, ez olcsóbb, viszont fájdalmasabb és sokkal hosszabban elnyúló művelet.
Ha csak átmenetileg szeretnéd eltakarni a mintát, akkor a camouflage alapozó lehet jó megoldás:
a bőrödhöz legközelebb álló színnel elfeded a mintát, aztán a fixálópúderével rögzíted.
Egyébként meg, hogy valaki nem nézi jó szemmel a tetkódat, ne zavarjon :) Amíg más vagy, mint az átlag, mindig lesz valaki, akinek ez nem tetszik. És itt nem csak a tetkóra gondolok, lehet ez öltözködés, frizura, smink, ékszerek, bármi.
Anno eleinte az én szüleim sem örültek a tulipiros, meg rózsaszín meg kék hajamnak, a tetoválásoknak sem, de aztán elfogadták, hogy én ilyen vagyok, látták, hogy ez nem akadályoz az életben, sőőt! Ráadásul most, hogy már konszolidáltabb a fejem, kifejezetten hiányolják az élénk színeket a hajamból :)
És nem kiscsirke vagyok, lassan 40 leszek, a gyerekeimnek meg kifejezetten tetszik, hogy anya karjáról nem jönnek le a virágok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!