Inkább ilyen házi praktikákra gondolok,olyat írjatok.
2011. máj. 13. 23:54
1/9 A kérdező kommentje:
*olyakat inkább
2011. máj. 13. 23:55
2/9 anonim válasza:
A nagyim mesélte, hogy ő kamillafőzettel borogatta és elmúlt neki. Én is próbáltam, sokat segített de azért nem tett csodát.
Egyébként sem lehet párhuzamot vonni az akkor és a most között, hiszen akkor nem volt ez a sok felesleges kozmetikum ami csak tovább ront a bőrön. Aki sima vízzel, esetleg szappannal tisztálkodik, annak sokkal kevesebb pattanása van, mint aki használja ezeket a bolti "csodaszereket". Én átálltam és bevált. Olcsóbb is, szebb is az eredmény :)
2011. máj. 14. 00:21
3/9 A kérdező kommentje:
Hmm,azért én a szappannal meg vízzel sz@rt se értem az én pattanásaimnál.Csak a bőrgyógyász által felírt szer ért valamit.
Van egy házilag elkészíthető pakolás, élesztő, kb.szűk fél kocka meg egy kis mentolos fogkrém, összekevered, felrakod, száradás után lemosható, jó zsíros bőrre, és pattanások ellen is. Azt hallottam beválik. A másik amiről olvastam, hogy teafaolajjal kell kenegetni, bioboltokban kapható, igaz ez nem házi, de gondoltam hátha beválik.
2011. máj. 14. 01:05
6/9 anonim válasza:
Ez már nem sima pattanás, ne csodálkozz hogy a házi meg a bolti cuccok nem jók rá. Használd azt amit a bőrgyógyász felírt.
2011. máj. 14. 01:16
7/9 A kérdező kommentje:
01:16
na és az olyanokkal mit csináltak régen?
És köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. máj. 14. 19:03
8/9 anonim válasza:
Régen sem volt mindenkinek szép, tiszta arca.
Viszont az is igaz, hogy régen nem volt ennyi gyógyszer, ennyi junkfood, ennyi szmog, ennyi méreg a kozmetikumokban.
Úgyhogy emiatt is lehet az, hogy régen elég volt néhány gyógynövény, kevesebb volt a durva eset (de volt).
2011. máj. 14. 19:12
9/9 anonim válasza:
Ha minden reggel meleg vízzel megmosakszol mert az kitágítja a pólusokat és utána szappannal jól megmosod az arcod, és kész ezt 3x megcsinálhatod egy nap és szépen eltűnnek a pattanások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!